Keresés

Sípályák, felvonók (magyarul)

LinkajánlásKelet-TirolKelet-Tirolkelet-tirol.lap.hu/9-99hu15008644412008-05-05 21:49:282017-07-24 04:47:21Travel Mediaantalbela@citromail.huTravel Mediaantalbela@citromail.huCentral Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2008

Meghatározás

Kelet-tiroli sípályák, felvonók, hóhelyzet: <br />8 síterület, 400 km sípálya, gyerekkedvezmény 18 éves korig. Großglockner Resort Kals-Matrei 110 km sípályával, napozóteraszokkal. <br />Zettersfeld és Hochstein Lienzben. Családi síterepek Hochpustertalban és Brunnalm/Defereggentalban. <br />350 km sífutópálya, biatlonközpont Obertilliachban vendégbiatlonnal. <br />Vezetett hótalpas túrázás és vadállat megfigyelés a Hohe Tauern Nemzeti Parkban. 150 km téli túraútvonal. <br />Osttirol igazi sítúraparadicsom több mint 100 sítúralehetőséggel.<br />A síelés vagy snowboardozás szerelmesei az aktív tevékenység iránti igényüket elégíthetik ki a friss levegőn – ugyanakkor a Hohe Tauern Nemzeti Park tökéletes lehetőséget nyújt mindazoknak, akik egyszerűen kellemesen kívánják tölteni idejüket a családdal együtt az érintetlen természet ölén.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Sípályák, felvonók (magyarul)
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés