Keresés

Lienz, Lienzi Dolomitok

LinkajánlásKelet-TirolKelet-Tirolkelet-tirol.lap.hu/9-99hu15008644412008-05-05 21:49:282017-07-24 04:47:21Travel Mediaantalbela@citromail.huTravel Mediaantalbela@citromail.huCentral Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2008

Meghatározás

A Lienzi- Dolomitok Tirol tartomány szerves részét képezi, tömbjét északról a Schrober- és Villgratner-hegység, délről a Karni-Alpok határolja. Kőzettípusára, csúcsainak, éles töredezett formavilágára, valamint 'rokoni' kapcsolatára az olasz Dolomitokkal a neve is egyértelműen utal. Közvetlenül a hegység alatt fekszik Lienz középkori városa, amely Lienz kerület központja és egyben egész Kelet-Tirol székhelye. A várost az Isel és a Dráva folyó határolja és csodálatos tájképi környezetben fekszik.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Lienz, Lienzi Dolomitok
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés